Saker jag älskar med vintern




Man kan göra det så mysigt när det är mörkt i huset och man tänder ljus och sånt.
 • Det är fint när det snöar 
När solen lyser, snön typ glittrar och allt är bara allmänt mysigt.
•Julafton! Inte bara för alla presenter utan för att det bara är en speciellt mysig dag där man går upp på morgonen och öppnar paket, äter julskinka, sen äter gröt och sen firar kvällen med släkten, love it.
Saker man kan göra som tex åka pulka, det kan verkligen vara roligt ;)
•Åka skidor/till fjällen
Nyår, åker alltid till fjällen och det är mysigt verkligen, och alltid god mat! Ända dåliga är att det verkligen är fööör kallt.

Säääämst

Sitter i soffan nu för alla er som undrade. Har inte gjort någonting idag förutom att haft cykelpuls, jobbigt & skönt. Ska lägga mig i sängen nu och kolla tv bara. Tråkigt inlägg men ville bara uppdatera, blir roligare imorgon lovar jag. Puss

Bara köra

mums mums

Mys med min sjuka lillasyter. Ska plugga lite och senare blir det träning. 
Loove

min dag- tråkinlägg

Skola idag som vanligt. K på den. Slutade tidigt så pappa skjutsade ner mig Emelie och Emilia till Sats där vi tränade noshit.
Senare gick vi till pizzerian och åt och senare vidare till skolan där de va öppethus.
Jobbade med mitt flygplan som jag gör på träslöjden.

Babel kom och sa hej och sen när jag slutade så va jag ute med han ett tag innan jag drog hem. Skit tråkigt inlägg men nu ska jag kolla Portkod1321 och sen ska jag se One tree hill :) 

En regnig dag som idag så känner man att man bara vill utomlands. Tror iallafall inte att jag är den enda med den känslan.

Life's good

Dagens..

Halluu. Skoldagen va väldigt seg faktiskt. Skönt att vara hemma & skönt att inte ha någon läxa som jag måste göra NU. Tänkte sätta på en film, antingen Ted eller Friends with kids. Tror det blir Friends för hittar inte Ted på swefilmer.

Ska sätta mig i sängen och äta min mellis nu och bara ta det lugnt. Senare blir det cykelpuls med Emilia, jobbigt men skönt. Bara att köra.

Måndag igen..

exercise

Åkte med mamma och körde spinning och core efter det. As skönt! Hade lite mys när jag kom hem, hårinpackning, peeling, raka benen, kollat solsidan osv.
Har inte gjort någonting annat idag, bara legat i sängen, där jag ska lägga mig snart igen.

Skola imorgon, here we go again. 

Namnsdag

 

Söndagsmys

Godmorgon! Låg kvar i sängen ett tag efter att jag hade vaknat. Kom ner till en tänd brasa, mys. Nu ska jag äta frukost framför tvn. Inget speciellt händer idag så får se om jag hittar på någonting annat än att träna. 


 

Pisslördag

Kom precis hem från Uppsala. På vägen hem snackade jag och mamma mycket om farmor♥ Både skönt och jobbigt, vi brukar liksom inte snacka om det så mycket. Bestämde iallafall att jag ska hälsa på henne någon dag, innan det är för sent. Hon är dement för er som undrade. 

Nu ska jag kolla på high school musical tror jag. Har ändå inget annat för mig och det är en gullig film ;) Kommer säkert somna tidigt, är super trött och har inget att göra så lät bli en tidig kväll. Pisslördag.


Pisslördag, japp så var det verkligen. Har inte gjort någonting förutom att kolla på min lillasysters handbollsmatch, städad och firat min moster. Fast sånna dagar kanske också kan vara skönt ;) 

Sov gott det här blir sista inlägget för idag. Godnatt

Mys

Fika framför Så mycket bättre.

Kvällens plan och outfit

Snart ska jag och min familj åka till uppsala och fira min moster som fyller år. Middag och fika där och ha mys. Mer uppdatering därifrån. Puss

back on track

Japp så äre. Tänkte börja blogga igen, får se hur länge det håller ;) Jag hatar dom här "första" inläggen så ni får inget långt inlägg nu. Puss

8 maj



MARRY ME?!!?!??!?! 
 

random


Bästa

Nothing hurts more than realizing he meant everything to you and you meant nothing to him

perfection

RSS 2.0