Bästa

Nu har jag sätt klart på The lucky one. Fan så bra den va! Nya favoriten- Så gullig film. 
 

Dan före dopparedan

Tjeeena bloggen. Idag är det fasiken fjärde advent. Japp så äre va.. Nej men vaknade tidigt idag och åkte direkt och gymmade. När jag va klar så åkte jag hem och duscha och så och sedan lagade jag mat, vofflor blev det. 
När mamma och pappa kom hem så åt vi och sen åkte jag mamma & Emma till Täby centrum och köpte lite saker. 
 
Nu på kvällen har vi ätit julskinka och sånt mys som vi alltid gör dagen innan julafton, vi har också klätt julgranen :) 
 
Imorgon är det julafton!!!! Känns inte som det men älskar julafton så de ska bli kul :) Nu ska jag kolla klart på filmen som jag började på igår- The lucky one.

Målet med min träning

När jag började träna så va det bara för att hålla igång typ och sånt. Men nu har jag och Emilia kommit på ett litet mål med det också, eller inte mål men lite mer som en sporre.. Att kunna stå på händer och göra armhävningar. Jag har iallafall lärt mig att stå på händer så nu är det bara armhävningarna kvar..

22/12

Nu har jag absolut ingenting att göra så tänkte att jag kunde uppdatera lite :)

Igår va jag bara hemma & kollade film så kom grannen över och kollade med mig och vi somnade helt dödströtta så det blev att hon sov kvar.

Idag har jag inte gjort ett skit, bara väntat på Marcus. Så när hans träning va klar så gick jag till honom där vi kollade film och myste och bara va liksom. Mamma hämtade mig när hon hade hämtat mat och så åt vi Kina när vi kom hem.

Nu ligger jag i soffan och ska lista ut vad jag ska göra ikväll :) puss

Jullov

Gick i skolan idag i 1 timme då vi fikade och fick våra betyg. Är rätt nöjd men vet att jag kan höja mig i vissa ämnen sen.  Direkt efter skolan iaf så gick jag och Emilia till sats och tränade, sedan hem. Så kom Marcus hit och vi kollade film och myste och sånt :) 
 
Nu ska jag till sats igen (som den bror jag är) för Emilia är.. ja vad hon nu är.
Så ska jag få med henne till max sen och senare ska vi träffa Elina också så skulle typ sova med dom sen. 
 
Nu ska jag gå  hejdå

Mys

Ligger i sängen och har precis bestämt mig för att börja titta på andra avenyn..
för andra gången jag ska skräck titta eller vad man säger.. Kollade liksom på det när det gick på tv sen laddade jag ner det och nu ska jag se igen!
Tröttnar aldrig, så sjukt bra serie.
Men ska titta nu godnatt :*

Nyår?!


Vad ska man ha på sig på nyår? Jag ska till fjällen på nyår och alla är helt taggade på att klä upp sig här hemma så jag blir också det.. Jag vet bara inte liksom vad! Mycket bra fråga Elin.
Dom två hittade jag på Nelly som jag tyckte va himla fina men... Dom kanske är lite för fina för att bara vara med släkten och några till. När annars ska jag använda dom liksom? Typ aldrig. Jaja får se hur det blir.

City

Var i stan idag med skolan. Satt bara inne på Subway med Elina Emilia Erik Carl Andreas Jacob och Felix, åt och bara snackade. 
 
Vid halv 1 gick vi tillbaka mot Kungsträdgården där vi samlades och sedan åkte hem. Orkade inte vänta på mamma för då skulle jag behöva vara inne där själv i 2 timmar. 

När jag kom hem packade jag träningskläder och gick med Emilia till gymmet. Har inte gjort så mycket mer idag. & har ingenting mer att skiva nu så byyyyeee

 

Finally


Äntligen- Efter en veckas vila har jag, äntligen, tagit mig ner till gymmet och tränat! Fortfarande inte helt frisk men kör ändå. Riktigt skönt! 

Imorgon ska vi in till stan med skolan och sedan kanske jag stannar kvar tills mamma slutar och går runt med henne där, får se hur det blir. Skulle vara mysigt! 
 
På torsdag är det avslutning i skolan då vi bara går till skolan i någon timme för att fika, vilket för mig känns ganska meningslöst förutom att vi får betygen. Sedan är det looov!!! 
 

One direction

 
Kolla vad dom har förändrats, i utseendet alltså!

 Liam va först skit snygg (bild1) sen blev han lite "fulare" (inte ful)(bild2) men nu är han sjukt snygg igen! (bild3)
Zayn har varit snygg hela tiden men tycker det är lite konstigt nu med hans blonda lugg. Men snygg ändå. Tycker att Zayn har varit lite "överskattad" så han har inte varit min favorit men tycker inte illa om han eller så. Fortfarande eyecandy.

Harry har ju verkligen bara blivit snyggare och snyggare. Finns inte så mycket mer att säga än att han alltid varit lovely.
Niall var först söt men nu har han blivit både snyggare&sexigare. Dör

Om jag ska vara ärlig så tycker jag att Louis va ful i början men sedan blev han snygg & nu är han sjukt snygg och sexig.. No words.
 
 
ALLT DET DÄR ÄR VAD JAG TYCKER SÅ NU VET NII :)))

Snow

Favoriter

Inatt sov jag mellan mina favorittjejor, mys. 

Igår va jag Elina Emilia Chrille och Tomas här och vi hade det bara chill. Gjorde inget speciellt egentligen men man har ju alltid roligt med dem sköna personerna. Chrille och Tomas drog vid 12 och runt 1 kom mamma och pappa hem och då gick vi brudar och la oss.

Sov till 12 och sedan åt vi frukost, har inte gjort någonting idag bara kollat på Törnrosa jag och Elina som tycker att gamla barbie filmer och sånt är rolig, medans Emilia kollade på Sons of anarchy. 
Dom drog runt 3 och sen dess har jag inte gjort någonting. 
 
Idag ska jag nog bara ha en myssöndag och nart ska jag och min lillasyster baka lussebullar tror jag. Puss

Pics

Music makes me high

Åkte till centrum med Elina och Emilia. Kom hem för ett tag sen och nu lyssnar jag på musik och sitter vid datan. 
 
Ska försöka få tag på mormor och min syrra nu så jag kan åka med dom till ica när dom ska dit. Ska köpa lite mys till ikväll när Elina och Emilia ska sova här. Får se vad vi hittar på. Hörs senare bye

right now ;)

Uncover

 
Har ni hört Zaras nya låt? Själv tycker jag att den är jättebra och hennes röst är verkligen grym.
Hennes utseende är ju bara ett pluss i kanten ;)

15 december


Igår va jag somsagt med Maja. Vi tog bilder, åt max och bara tog det lugnt. 
 
Idag ska jag till stan med Elina Emilia Chrille och Tomas. Mys! Köpa lite julklappar osv.. Ska sen sova med Elina också så det ska bli kul. Puss

Majaaa ♥♥♥♥

Drake♥ ♥ ♥

Days untill..



Ungefär sådär.. Får nog veta på måndag när den ska bort! Kanske blir lite mindre än 139 

Life's good.

Lucia

13/12- Lucia idag! 
Vi hade som sagt lucia idag i skolan. Det gick bra, kul va det! ;) Jag Elina (som va lucia) & Emilia sjöng ett litet solo också. Nervöst men kul på samma gång. 

Tralalala solo


Nu ska jag kolla på en film eller någonting och bara ta det lugnt. Ska bli helt frisk nu!

12/12-12

Idag är det sista gången det blir samma datum som månad som år- Iallafall så länge jag lever.
Sitter vid datan helt förkyld och lyssnar på musik. Har även nackspärr lyckat!


Imorgon är det lucia. Ska fixa lite inför de nu, prova mitt linne som jag köpte och lite sånt. Ska även måla naglarna och sen ska jag bli frisk också! Hoppas jag låter bättre imorgon iallafall. 
 
Kommer ni ihåg när man var liten och man hade kanske 10 lucior med i tåget? Vilken tjej ville inte vara lucia liksom. I år är det min bästavän Elina som är lucia vilket är ett jätte bra val eller vad man ska säga. Hon kommer passa som det :) 

Lektion

New years eve

Inte bloggat på ett tag men det är för att ingenting har hänt. I fredags var jag och Elina hos Emilia och åt middag, mysigt. På lördagen var dom två hos mig och sen kom även Tomas Chrille och Nicho. Vi gjorde ingenting speciellt faktiskt. 
 
Nu sitter jag i soffan och har litt ont i huvudet. Ska kolla klart på min film som jag började med igårkväll- New years eve. Har inte tränat idag pga min hals som gör ont vilket inte käns bra :/ 

Two pictures from the weekend 

tonight


Jul jul


Började 11.40 idag, hur skönt som helst. Efter skolan stannade jag Elina och Emilia och tränade lite inför lucia som är om en vecka. Väntar på att pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig med min uppsats, äntligen snart klar med allt! 

Grattis finaste kusin!


Finaste killen på jorden♥

Menignslös

Den här veckan kommer vara helt meningslöst för mig att blogga för allt jag kommer göra är plugga & träna. Kul för er att läsa liksom- Nej. 

Somsagt så har jag pluggat hela dagen efter skolan och varit lite med min granne. Nu ska jag gå och byta om och sedan kommer pappa och hämtar mig så ska vi ner till gymmet. Ska bli skönt! 

workout inspiration

Workout with my homework now. Senare workout i gymmet

Första advent

Första advent idag! Bara fyra veckor till julafton nudå. 

Sitter iallafall i soffan och pluggar.. Brukar inte hända mig på en söndag men va det nödvändigt! Mamma ska hjälpa mig med min idrottscase som ska in på tisdag men är hon här nu? Nej. Pappa behövde ju hjälp 1 minut, vilket tydligen betydde typ 10. 

För ett tag sen kollade jag klart på sista avsnittet av one tree hill,fick en liten tår i ögot för det va slut så nu ska jag börja om, like the geek I am.

Ska träna senare iallafall. Nu---> Plugga

Good night

Har haft en super mysig kväll med mina bästa tjejor! Vi åt middag och bara snackade och sånt. När jag kom hem kollade jag på ett avsnitt av One tree hill. Sista avsnittet ska jag se imorgon sen ska jag se om allting, hehe. 
Tror att jag ska lägga mig i sängen nu och kolla film eller bara sova. Godnatt iallafall

You always makes me happy♥

1 december

Första december idag! Fan va tiden går fort:) Har precis ätit frukost och nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Idag ska jag kanske med Emilia någonstans och kolla lite julklappar. Men uppdatering senare 
RSS 2.0